Από Wiki Grepolis GR
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Πως θα φαίνεται

Winter2015.png

Διάρκεια Εκδήλωσης

Η Χειμερινή Γιορτή θα ισχύει από την 1η Δεκεμβρίου έως και την 31η Δεκεμβρίου 2015

Περιγραφή

Όπως σε κάθε καλό ημερολόγιο εκδήλωσης, υπάρχουν 24 Τροχοί της Τύχης κατά την διάρκεια της εκδήλωσης. Κάθε μέρα μπορείτε να ανοίγετε έναν νέο Τροχό της Τύχης. Κάνοντας κλικ σε μία ημερομηνία, ο αντίστοιχος Τροχός της Τύχης εμφανίζεται στα δεξιά του παραθύρου. Κάθε τροχός περιέχει έξι διαφορετικές ανταμοιβές και έναν χειμερινό κρύσταλλο. Συγκεντρώστε τους πέντε χειμερινούς κρυστάλλους και θα πάρετε τους πέντε Συμβούλους δωρεάν για μία εβδομάδα δωρεάν.

Μπορείτε να γυρίσετε τον τροχό πατώντας το κουμπί στο κέντρο του και τον αφήνετε να σταματήσει μόνος του μετά από λίγο. Με μία μικρή κίνηση, μία εκ των ανταμοιβών κινείται προς το κέντρο. Η πρώτη περιστροφή του τροχού της δεδομένης ημέρας είναι πάντα δωρεάν. Μπορείτε πάντα να γυρίσετε περισσότερες φορές τον τροχό, ξοδεύοντας χρυσό. Είναι εντελώς τυχαίο ποια εκ των ανταμοιβών θα λάβετε κάθε φορά. Πρέπει να αποδεχθείτε την ανταμοιβή που κερδίσατε πριν μπορέσετε να γυρίσετε τον ίδιο τροχό πάλι.

Ένας τροχός μπορεί να ξαναγεμίσει με όλες τις αρχικές του ανταμοιβές, ξοδεύοντας χρυσό.

Μετά την πρώτη περιστροφή του εκάστοτε τροχού, θα ξεκλειδώσει μία διακόσμηση του Χιονόμπαλας. Ξεκλειδώνοντας τις διακοσμήσεις, σας απονέμεται το βραβείο της "Τυχερής Χαράς του Χειμώνα".

Πως να ανοίξετε το Ημερολόγιο

Για να ανοίξετε το Ημερολόγιο, κάνετε κλικ πάνω στην μικρή εικόνα της εκδήλωσης κάτω δεξιά της οθόνης.

Winter2015 icon.png

Πως να ανοίξετε μία Ημέρα

Μόλις τοποθετήσετε τον δείκτη του ποντικιού πάνω στην εικονογραφημένη σκηνή, θα εμφανιστούν καρφίτσες παντού μέσα στο παράθυρο της εκδήλωσης, με την καθεμία από αυτές να περιέχει ένα νούμερο (1 έως 24). Μόλις κάνετε κλικ πάνω σε μία καρφίτσα θα εμφανιστεί στα δεξιά ο Τροχός της Τύχης για την ημέρα εκείνη, δίπλα στη Χιονόμπαλα. Για να ανοίξετε μία ημέρα, θα πρέπει να έχουμε φθάσει τουλάχιστο μέχρι εκείνη την ημερομηνία.

Τρέχουσα Ημερομηνία

Η καρφίτσα της τρέχουσας ημερομηνίας επισημαίνεται με χρυσό χρώμα.

Winter2015 current.png

Προηγούμενες Ημέρες

Καρφίτσες προηγουμένων ημερών που περιέχουν τουλάχιστο μία ανταμοιβή, θα εμφανίζονται με μπλε χρώμα.

Winter2015 past.png

Αποθήκευση ανταμοιβών

Δεν χρειάζεται να αποδεχθείτε την ανταμοιβή άμεσα. Μπορείτε να την "αποθηκεύσετε" στον τροχό μέχρι το τέλος της εκδήλωσης.

Winter2015 collect.png

Διακοσμήσεις

Μόλις θα γυρίσετε τον τροχό για πρώτη φορά μέσα στην ημέρα, μία νέα (συγκεκριμένη για την ημέρα) διακόσμηση θα προστεθεί στο σκηνικό.

Πως να συλλέξετε μία ανταμοιβή

Αρχικά, υπάρχει μόνο ένα κουμπί "Περιστροφή" στη μέση του τροχού, αν έχετε μια δωρεάν περιστροφή.
Πατώντας αυτό το κουμπί, θα κάνει μία γραφική περιστροφή επισημαίνοντας τις διαθέσιμες ανταμοιβές (χωρίς αυτές που έχουν ήδη ληφθεί).
Όταν σταματήσει η κινούμενη εικόνα, το κουμπί στη μέση θα εξαφανιστεί και η επιλεγμένη ανταμοιβή κινείται στη μέση.
Μπορείτε να κάνετε κλικ στην ανταμοιβή, να την αποθηκεύσετε στα Αποθέματα, να την χρησιμοποιήσετε άμεσα στην επιλεγμένη πόλη ή να την διαγράψετε. Μπορείτε επίσης να την αφήσετε εκεί για όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης και να την παραλάβετε αργότερα.

Αναπλήρωση

Εάν έχετε λάβει όλες τις 6 ανταμοιβές του Τροχού, μπορείτε να τον ξαναγεμίσετε δαπανώντας την πρώτη φορά 50 χρυσά νομίσματα, ενώ η τιμή αυτή θα αυξάνεται μετά από κάθε αναπλήρωση. Μπορείτε επίσης να γεμίσετε το Τροχό νωρίτερα (π.χ. αφού παραλάβατε τη πιο επιθυμητή ανταμοιβή και επιθυμείτε να την αποκτήσετε ξανά).
Να θυμάστε όμως, ότι η τιμή αυτής της λειτουργίας θα αυξηθεί με κάθε χρήση, αν και θα επανέλθει τα μεσάνυχτα.

Χειμερινοί Κρύσταλλοι

Στην οθόνη του Ημερολογίου, υπάρχει επίσης η"οθόνη χειμερινών κρυστάλλων", που δείχνει την πρόοδο μέχρι να ξεκλειδώσετε δωρεάν τους Συμβούλους. Επιπρόσθετα, μόλις συγκεντρώσετε όλους τους χειμερινούς κρυστάλλους, θα σας απονεμηθεί το βραβείο "Όλοι οι Κρύσταλλοι".

Winter2015 shard.png

Συγκέντρωση Χειμερινών Κρυστάλλων

Κάθε ανταμοιβή της εκάστοτε ημέρας θα έρχεται μαζί με έναν "Χειμερινό Κρύσταλλο". Αν παραλάβετε την συγκεκριμένη ανταμοιβή, θα λάβετε επίσης έναν χειμερινό κρύσταλλο στην οθόνη του Ημερολογίου, που τελικώς θα ξεκλειδώσει όλους τους πέντε Συμβούλους για 7 ημέρες.

Μόλις λάβετε τους Συμβούλους, οι χειμερινοί κρύσταλλοι δεν θα εμφανίζονται πλέον σε κανένα τροχό. Επιπλέον, οι Σύμβουλοι, μόλις ξεκλειδώσουν, θα εμφανίζονται με έντονα χρώματα αντί να είναι γκριζαρισμένοι.

Κάνοντας χρήση της λειτουργίας αναπλήρωσης δεν θα σας αναπληρώσει τους ήδη αποκτημένους κρυστάλλους!

Κόστος για επιπλέον περιστροφές

Η πρώτη περιστροφή του τροχού για την δεδομένη ημέρα είναι πάντα δωρεάν. Οι επιπλέον περιστροφές κοστίζουν σε χρυσό. Αν χάσατε την πρώτη περιστροφή σε μία προηγούμενη ημέρα, και αυτό θα σας κοστίσει 100 χρυσά νομίσματα.

Περιστροφές Featureicons02 2.08.png
1 100
2 200
3 300
4 400
5 500
6 600

Αντίστροφη Μέτρηση

Η Χειμερινή εκδήλωση θα είναι διαθέσιμη για περιορισμένο χρονικό διάστημα, από την 1η Δεκεμβρίου έως και την 31η Δεκεμβρίου του 2015. Ο υπολειπόμενος χρόνος θα είναι πάντα ορατός, θα εμφανίζεται ως μια αντίστροφη μέτρηση στην επάνω αριστερή γωνία του παραθύρου του ημερολογίου και θα μετράει αντίστροφα τις μέρες, ώρες, λεπτά και δευτερόλεπτα. Όταν λήξει ο χρόνος, δεν θα μπορείτε να ανοίξετε το παράθυρο ξανά. Λάβετε υπόψιν, ότι θα πρέπει να συλλεχθούν όλες οι ανταμοιβές που μπορεί να έχετε αποθηκεύσει στον τροχό πριν από την λήξη της αντίστροφης μέτρησης. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος για να συλλεχθούν αυτές τις ανταμοιβές αργότερα.

Εφαρμογή για κινητά

Η εκδήλωση θα είναι επίσης διαθέσιμη και μέσω της εφαρμογής για κινητά. Δείτε την! Στην εφαρμογή μπορείτε να γυρίσετε τον τροχό σέρνοντας το δάχτυλό σας!

Troxos-tyxis.png

Βραβεία

Κατά την διάρκεια της Χειμερινής εκδήλωσης μπορείτε να κερδίσετε δύο διαφορετικά βραβεία. Το πρώτο είναι το βραβείο "Τυχερής Χειμερινής Χαράς", το οποίο σας απονέμεται αφού έχετε γυρίσει τον τροχό ορισμένες φορές. Το άλλο βραβείο, το "Όλοι οι Κρύσταλλοι" σας απονέμεται όταν συγκεντρώσετε όλους τους κρυστάλλους.

Τυχερή Χειμερινή Χαρά

1 Περιστροφή 5 Περιστροφές 10 Περιστροφές 24 Περιστροφές
Winter2015 lvl1.png Winter2015 lvl2.png Winter2015 lvl3.png Winter2015 lvl4.png

Όλοι οι Κρύσταλλοι

Winter2015 collector.png