Από Wiki Grepolis GR
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Δημιουργία Συμμαχικού ΦόρουμΜόλις η Συμμαχία συσταθεί, θα πρέπει να ετοιμαστεί το φόρουμ της, έτσι ώστε να επιτρέπει στα μέλη της να συστήνουν τους εαυτούς τους. Θα είναι το μέρος όπου θα συζητάτε τις τακτικές και τις στρατηγικές της συμμαχίας σας. Το φόρουμ της συμμαχίας μπορεί αργότερα να επεκταθεί και να προσαρμοστεί σε νέα θέματα ανάλογα με τις ανάγκες της συμμαχίας.
Για να δημιουργήσετε και εσείς το συμμαχικό σας φόρουμ, ακολουθείστε αυτά τα απλά βήματα:

Forum 1.png


1. Στην επισκόπηση της πόλης σας, επιλέξτε το σύνδεσμο Forum συμμαχίας.

Forum 2.png


2. Στη σελίδα που θα σας εμφανιστεί, κάντε κλικ στο σύνδεσμο Διαχείριση forum.

Forum 3.png


3. Τέλος, στη σελίδα που θα εμφανιστεί, κάντε κλικ στο σύνδεσμο Νέο forum και αρχίστε να στήνετε το δικό σας συμμαχικό φόρουμ.

Παράδειγμα συμμαχικού φόρουμ :

Forum2.jpg

Γραφεία και Δικαιώματα στην ΣυμμαχίαΕίναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε με ιδιαίτερη προσοχή τα προνόμια που θα δώσετε στα μέλη της συμμαχίας σας. Μια λάθος επιλογή μπορεί να σας κοστίσει μέχρι και την διάλυση της συμμαχίας σας στην χειρότερη περίπτωση ή την διαρροή σημαντικών πληροφοριών στις αντίπαλες συμμαχίες.
Επιλέγετε να δείτε τα μέλη της συμμαχίας σας, και από εκεί μπορείτε να βάλετε όσα προνόμια θέλετε στον κάθε παίκτη ξεχωριστά. Τα προνόμια, πλην του ιδρυτή που μπαίνουν όλα υποχρεωτικά, δίδονται και μεμονωμένα.

Pronomia.jpg

Εικόνα Ονομασία Περιγραφή
Gründer.png Ιδρυτής Σαν ιδρυτής, αυτός ο παίχτης είναι ο απόλυτος αρχηγός και έχει τα πλήρη δικαιώματα στις λειτουργίες της συμμαχίας. Έτσι, οι ιδρυτές μπορούν να αλλάξουν το όνομα της συμμαχίας ή να την διαλύσουν.
Leiter.png Αρχηγός Ο αρχηγός είναι ο βοηθός του ιδρυτή. Έχει μερικά από τα δικαιώματα του ιδρυτή και επιπλέον όλα τα παρακάτω.
Einladungen.png Προσκλήσεις Με αυτό το δικαίωμα οι παίχτες μπορούν να καλούν άλλους παίχτες στην συμμαχία. Μπορούν επίσης να ακυρώσουν μια πρόσκληση.
Diplomatie.png Διπλωματία Ο διπλωμάτης μπορεί να αλλάξει την διπλωματική κατάσταση της συμμαχίας μεταξύ άλλων συμμαχιών, όπως σε σύμφωνο μη επίθεσης και σε πόλεμο.
Rundmail.png Ομαδικό mail Ο παίχτης με το δικαίωμα ομαδικό e-mail έχει το δικαίωμα να στείλει το ίδιο μήνυμα σε όλα τα μέλη της συμμαχίας με την μία. Αυτό κάνει τις ανακοινώσεις πολύ εύκολες.
Moderator im Forum.png Συντονιστής φόρουμ Ως συντονιστής του φόρουμ ο παίχτης μπορεί να επεξεργαστεί και να διαγράψει στοιχεία του φόρουμ. Μπορεί να διαχειριστεί το φόρουμ, να ανοίξει νέους τομείς, να μετονομάσει, να σβήσει και να αλλάξει την προβολή τους.
Zugang zu dem internen Foren.png Πρόσβαση στα εσωτερικά (κρυφά) φόρουμ Αυτό το δικαίωμα επιτρέπει στους παίχτες να βλέπουν τα εσωτερικά φόρουμ όπου σχεδιάζονται οι μάχες, οι τακτικές και οι στρατηγικές.Διαχειριστής ΦόρουμΗ δουλειά των διαχειριστών του forum είναι να κρατήσουν το forum καθαρό, εύκολα προσβάσιμο, και αναγνώσιμο, να επιβάλουν τους κανόνες της συμμαχίας και να κατευθύνουν τους παίκτες ως προς την σωστή χρήση του. Θα μπορούν να διαγράψουν, να «αρχειοθετήσουν» παλιά νήματα (δηλαδή τα θέματα που έχουν λήξει και που αποστέλλουν σε ένα κρυφό φόρουμ που ονομάζεται Αρχείο) για να μην δημιουργείται σύγχυση στο φόρουμ. Μπορούν επίσης να διαγράψουν ή να επεξεργαστούν τα μηνύματα σε περίπτωση που κάποιος παραβαίνει τους κανόνες της συμμαχίας, όπως περιπτώσεις αισχρολογίας, επιβλέποντας τα νήματα των γενικών spamming.
Συνήθως υπάρχει πραγματική ανάγκη συνήθως για έναν μόνο ή ενδεχομένως και δύο διαχειριστών σε μια μεγάλη συμμαχία. Επίσης, σημειώστε ότι εάν ένας συντονιστής φόρουμ είναι οξύθυμος τότε με το δικαίωμα αυτό έχει την ικανότητα να αφαιρέσει ή ακόμα και να καταστρέψει ό,τι έχει δημιουργηθεί στο φόρουμ.Είναι ένα αρκετά μεγάλο πρόβλημα για μια συμμαχία,οπότε βεβαιωθείτε οτι θα επιλέξετε ένα άτομο αξιόπιστο και επικοινωνιακό.