Από Wiki Grepolis GR
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

The West

The West 1.jpg

Ακολουθήστε τα ίχνη του Jesse James και του Billy The Kid, την εμπειρία συναρπαστικών περιπετειών και την αναζήτηση για το χρυσό κατά μήκος του Klondike! Όλα αυτά σας περιμένουν στην Παλιά Δύση.

Το παιχνίδι The West είναι ένα παιχνίδι υπόδυσης ρόλου (RPG- Role Playing Game). Παίζετε ένα χαρακτήρα στην προσπάθεια για το κυνήγι της περιπέτειας, του χρυσού και της τύχης. Κατά την διάρκεια των περιπετειών σας, θα συμμετάσχετε σε ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές ιστορίες, θα βοηθήσετε τους εποίκους και θα συλλέξετε κάποιες αμοιβές. Το παιχνίδι αναπτύσσεται συνεχώς για να βελτιωθεί η εμπειρία των παιχτών.

Μπορείτε να αποφασίσετε την καριέρα που ο χαρακτήρας σας θα συνεχίσει, και όπου σας βγάλει. Αυτή την στιγμή υπάρχουν τέσσερις κλάσεις χαρακτήρων για να διαλέξετε και μια πολύ μεγάλη ποικιλία δεξιοτήτων που θα πρέπει να αναπτύξετε, αν θέλετε να επιβιώσετε στο The West. Από την οικοδόμηση και την υπεράσπιση ενός φρουρίου που πρέπει να ψάξετε, την επίλυση πολλών αναζητήσεων, αλλά και άλλα πολλά υπάρχουν στο The West. Πάνω από δυόμιση εκατομμύρια παίχτες σας περιμένουν.

Γίνετε μέλος σε αυτό το online παιχνίδι δωρεάν: The West

The West 2.jpg