Αρτεμις

Από Wiki Grepolis GR
Jump to navigation

Άρτεμις, η προστάτιδα των Κυνηγών


Artemis
Ένας νέος θεός θα είναι διαθέσιμος στον Κόσμο των Ηρώων, ή για την ακρίβεια μια Θεά: Η Άρτεμις. Έχει 4 νέα ξόρκια και νέες μυθικές μονάδες για το πεδίο της μάχης.

Είναι αυστηρή και φρικτή θεά, και εχθρική προς όλους τους άνδρες. Ως αφέντρα του ζωικού βασιλείου είναι αφέντρα του Καλυδώνιου κάπρου και ελέγχει τους Γρύπες στον ουρανό. Οι θεϊκές δυνάμεις της μπορούν να προκαλέσουν στους εχθρούς της παραισθήσεις. Επιπλέον μπορεί να δυναμώσει τον στόχο των μαχητών και να εξαφανίσει τα ξόρκια των εχθρών. Η ευελιξία της στην μάχη είναι υπολογίσιμη δύναμη.


Τα ξόρκια της Αρτέμιδος:

Τα ξόρκια της Αρτέμιδος
Nature's Gift

Δώρο της Φύσης

Ένα μυστηριώδες βαγόνι γεμάτο πέτρες εμφανίζεται πίσω από τις πύλες της πόλης. Δοξάστε την Άρτεμις!

Η επιλεγμένη πόλη λαβαίνει 650 πέτρες.

30 Favor.png
Aim of the Huntress

Στοχεύστε τους κυνηγούς

Ο στόχος των μακρινών σας πολεμιστών ενισχύεται από την Άρτεμη.

Οι μαχητές που χτυπάνε από μακριά είναι κατά 15% δυνατότεροι. (μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε μια εξερχόμενη επίθεση).

100 Favor.png
Illusion

Ψευδαίσθηση

Η Άρτεμις εξαπολύει ένα ξόρκι που δημιουργεί παραισθήσεις σε μια εχθρική πόλη. Ο ιδιοκτήτης της πόλης θα δει μια εισερχόμενη επίθεση, όμως όταν η επίθεση φτάσει θα ανακαλύψει ότι ήταν απλά μια ψευδαίσθηση.

Αυτό το ξόρκι μιμείται μια επίθεση και ο παίχτης βλέπει μια ψεύτικη εισερχόμενη επίθεση. Όταν η επίθεση "φτάσει", μια αναφορά εμφανίζεται και αναφέρει ότι ήταν απλά μια ψευδαίσθηση. Το ξόρκι χρησιμοποιείται πάνω σε μια πόλη, και έχει την ταχύτητα ενός πλοίου φάρου.

260 Favor.png
Purification

Εξαγνισμός

Η Άρτεμις διώχνει από μια πόλη ή στρατεύματα όλα τα ενεργά ξόρκια.

Αυτό το ξόρκι χρησιμοποιείται μόνο σε δικές σας πόλεις όπως και σε εξερχόμενες ή εισερχόμενες επιθέσεις. Το ξόρκι απομακρύνει όλα τα ξόρκια από μια πόλη ή επίθεση.

200 Favor.png

Οι Μυθικές Μονάδες της Αρτέμιδος

Όνομα Περιγραφή Στατιστικά
The Griffin

Γρύπας

Ο Γρύπας είναι ένα σύμβολο για τη σοφία και ο φύλακας της Θεάς. Είναι το δυνατότερο πλάσμα του ουρανού και των θηρίων. Η ταχύτητα και η δύναμη του κατατροπώνονται μόνο από την ικανότητα του να χτυπάει από ψηλά. Weapon Type Όπλο: Κρουστό

Attack DamageΕπίθεση 920

Speed Ταχύτητα: 20

Population Πληθυσμός: 38

Defense Sharp Άμυνα εναντίον λόγχης: 370

Defense Blunt Άμυνα εναντίον κρουστού: 350

Defense Distance Άμυνα εναντίον Βολής: 120

Calydonian Boar

Καλυδώνιος κάπρος

O Καλυδώνιος κάπρος είναι πολύ επικίνδυνη επίγεια μονάδα που συνθλίβει λεγεώνες στρατιωτών με ευκολία. Μόλις θυμώσει, θα πολεμήσει μέχρι την τελευταία ανάσα, χρησιμοποιώντας τους χαυλιόδοντες του για να σκοτώσει τους εχθρούς του. Weapon Type Όπλο: Λόγχη

Attack DamageΕπίθεση 250

Speed Ταχύτητα: 16

Population Πληθυσμός: 20

Defense SharpΆμυνα εναντίον λόγχης 950

Defense BluntΆμυνα εναντίον κρουστού: 450

Defense DistanceΆμυνα εναντίον Βολής: 100