Από Wiki Grepolis GR
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση


Βιβλιοθήκη Οδηγών Grepolis

Βιβλιοθήκη Οδηγών Grepolis

Είστε καινούργιος παίκτης του Grepolis; Θέλετε κάποιες συμβουλές; Ή απλώς ψάχνετε για μία δεύτερη γνώμη για τον τρόπο που θα παίξετε, ενώ αναπτύσσετε την πόλη σας; Οι Οδηγοί εδώ θα σας βοηθήσουν στην περιπέτειά σας μέσα στο Grepolis, παρέχοντάς σας συμβουλές από πεπειραμένους παίκτες.

Εδώ θα βρείτε μία συλλογή όλων των οδηγών που έχουν γραφτεί από την κοινότητα του Grepolis σε μία γκάμα θεμάτων από το πως θα κάνετε την πρώτη σας κατάκτηση, μέχρι την επιτυχή διαχείριση συμμαχίας και τον αποτελεσματικό έλεγχο πολλαπλών πόλεων. Αυτοί οι οδηγοί δεν είναι μόνο για αρχάριους, αλλά μπορεί να βοηθήσουν και άλλους πιο προχωρημένους παίκτες να μάθουν νέα κόλπα και δυνατότητες.

Έτσι λοιπόν, είτε είστε ένας νέος παίκτης, είτε πεπειραμένος που αναζητά απλά μία άποψη, οι οδηγοί βρίσκονται εδώ για να σας δώσουν λύσεις.

Κάνοντας κλικ πάνω στον τίτλο μίας κατηγορίας οδηγών (π.χ. Οδηγοί Αρχαρίων ή Οδηγοί Στρατηγικής) θα μεταβείτε σε μία νέα σελίδα όπου θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους οδηγούς που έχουν συνταχθεί εντός της κατηγορίας αυτής.

Σημείωση: Παρακαλείσθε να διαβάσετε τους Κανόνες Χρήσης Οδηγών πριν αντιγράψετε οποιονδήποτε από αυτούς τους οδηγούς.