Από Wiki Grepolis GR
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Grepol11.png


Η έκδοση 2.0 είναι η πρώτη μεγάλη ενημέρωση για το Grepolis. Αυτή η ενημέρωση περιέχει πολλά χαρακτηριστικά που θα βελτιώσουν την εμπειρία παιχνιδιού στο Grepolis καθώς επίσης και θα την επεκτείνουν.

Διαβάστε τον ολοκληρωμένο οδηγό εδώ!


Θαύματα

Τα θαύματα είναι ένα νέο, συναρπαστικό χαρακτηριστικό που δίνει στο Grepolis ένα ενδιαφέρον στοιχείο. Κάθε συμμαχία αγωνίζεται για να χτίσει αυτά τα θαύματα, προκειμένου να ανακηρυχθεί στην ιστορία ως νικήτρια.

Νέο Περιβάλλον

Η νέα διεπαφή θα βελτιώσει σημαντικά την εμπειρία σας στο Grepolis! Κινηθείτε μεταξύ των χωριών με ευκολία και εξετάστε τα περίχωρά σας με έναν πολύ μεγαλύτερο και πιο βελτιωμένο χάρτη.

Νέο Σύστημα Farming

Το νέο σύστημα farming είναι μια τεράστια βελτίωση του παλαιού. Το farming είναι τώρα τόσο εύκολο όσο μερικά κλικ, που το καθιστούν πιο ευχάριστο από πριν. Επιπλέον, το farming δεν απαιτεί πλέον οποιαδήποτε στρατεύματα!

Έμπορος της Φοινίκης

Ο Έμπορος της Φοινίκης θα σταματάει σε ένα από τα λιμάνια σας κάθε 24 ώρες! Θα σας προσφέρει ποικίλες επιλογές, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών να ανταλλάξετε ασήμι για στρατεύματα ή να ανταλλάξετε ένα πόρο για άλλο.

Νέος Θεός: Άδης

Η έκδοση 2.0 σας προσφέρει την ευκαιρία να λατρέψετε τον Άδη, το θεό του κάτω κόσμου. Μαζί του έρχονται 4 καινούριες θεϊκές δυνάμεις, καθεμία με ένα μοναδικό αποτέλεσμα, καθώς και 2 δυνατές μυθικές μονάδες, ο Κέρβερος και η Ερινύα.

Κόσμος Ηρώων

Οι Κόσμοι Ηρώων είναι μια νέα επέκταση των κανονικών κόσμων του Grepolis. Τα νέα χαρακτηριστικά θα είναι διαθέσιμα όταν οι παίχτες αρχίσουν να εισέρχονται σε αυτούς τους νέους τομείς και να καταχωρούνται στην ιστορία ως θρυλικοί ήρωες.

Ακόμη Περισσότερα Χαρακτηριστικά!

Συντονιστής Επίθεσης- προετοιμάστε τα σχέδιά σας και μοιραστείτε τα με τους συμμάχους σας!
Νέα Ακαδημία Έρευνα- Κατασκοπεία
Νέος Οδηγός
Εκλεπτυσμένα Γραφικά Επισκόπησης Πόλης!