Από Wiki Grepolis GR
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Πασχαλινή εκδήλωση 2013

Περίοδος εκδήλωσης

01 Μαϊου - 12 Μαϊου

Το κοτέτσι θα απενεργοποιηθεί μετά από 8 μέρες. Μετέπειτα δεν θα είναι πλέον δυνατό να ταΐσετε τις κότες, θα παράγει αυγά ωσότου το φαγητό να τελειώσει. Το κατάστημα παραμένει ανοιχτό για τέσσερις μέρες ακόμα για να ξοδέψετε τα υπολειπόμενα αυγά.(σύνολο 12 ημέρες)

Περιγραφή

Kota.jpg

Την 1 Μαϊου θα σας δοθεί μια κότα η οποία θα παράγει χρυσά αυγά. Όπως όλες οι καλές Πασχαλινές κότες, για να γεννήσει αυγά θα πρέπει να τρέφεται καλά. Η κότα σας απολαμβάνει την κατανάλωση γρασιδιού, σκουληκιών και σιταριού, οπότε στείλτε έξω τον πληθυσμό σας και αφήστε τον να ψάξει για φαγητό στην πόλη σας. Η πιθανότητα του να βρείτε μια ειδική τροφή για την κότα εξαρτάται από την διάρκεια της έρευνας σας. Όταν η κότα έχει γεννήσει μερικά αυγά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά αντικειμένων στο Πασχαλινό κατάστημα. Κάποια αντικείμενα είναι διαθέσιμα μόνο με χρυσά αυγά, ενώ άλλα μόνο με χρυσό· αλλά τα περισσότερα μπορούν να αγοραστούν είτε με χρυσό ή με αυγά.


Easter 1.png

Πως θα ανοίξετε το κοτέτσι

Κάντε κλικ στο μικρό εικονίδιο της κότας στο κάτω δεξιό μέρος της οθόνης για να ανοίξετε το κοτέτσι σας. Για το Πασχαλινό κατάστημα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην δεύτερη καρτέλα του παραθύρου του Πασχαλινού Γεγονότος.

Παραγωγικότητα αυγών

Υπάρχουν τρία διαφορετικά είδη τροφής που μπορείτε να συλλέξετε για να ταΐσετε την κότα σας (γρασίδι, σκουλήκια και σιτάρι). Κάθε τύπος τροφής αυξάνει την παραγωγικότητα αυγών της κότας σας κατά μια συγκεκριμένη αξία: Παραγωγικότητα ζωοτροφών ανά ώρα:

Τροφή
Γρασίδι Grasidi.jpg
ΣκουλήκιαSkouliki.jpg
ΣιτάριStari.jpg
Παραγωγή αυγών ανά ώρα 2 4 6

Κάθε κομμάτι φαγητού θα κρατήσει ικανοποιημένη την κότα σας για μια ώρα. Μετά την μια ώρα έχει εξαφανιστεί και η κότα σας θα πεινάει ξανά. Μπορείτε να ταΐσετε την κότα σας μέχρι 8 φορές στη σειρά για να παρατείνετε την ώρα σίτισης. Για να ταΐσετε την κότα σας, κάντε κλικ σε ένα από τα τρία "Τάισμα (x/8)" κουμπιά. Όταν το όριο έχει φτάσει στο σημείο (8/8), το κουμπί θα απενεργοποιηθεί. Μετά από μια ώρα ο μετρητής θα μειωθεί και μπορείτε να ταΐσετε την κότα σας ξανά. Μια μπάρα προόδου και ο χρόνος αντίστροφης μέτρησης στην οθόνη δείχνουν το υπάρχον επίπεδο γεμίσματος της κότας σας.

Συμβουλή: Μπορείτε να ταΐσετε την κότα σας με 3 διαφορετικούς τύπους τροφής την ίδια στιγμή (π.χ. γρασίδι, σκουλήκια και σιτάρι).

Συλλογή τροφών

Μπορείτε να στείλετε τον πληθυσμό σας να ψάξει για να βρεί τροφή για την κότα σας. Αυτό δεν θα έχει κανένα αρνητικό αποτέλεσμα στην φυσιολογική παραγωγή υλών ή στην ποσότητα του ελεύθερου πληθυσμού σας. Μπορείτε να διαλέξετε από τις τέσσερις διάρκειες: 5 λεπτά, 20 λεπτά, 1 ώρα και 2 ώρες. Μπορείτε επίσης να ακυρώσετε την εξερεύνηση σας, αλλά αν το κάνετε αυτό δεν θα λάβετε τροφή για την κότα σας! Μετά την ολοκλήρωση της εξερεύνησης, θα πρέπει να συλλέξετε την τροφή που βρήκατε. Δεν δίνεται αυτόματα στην κότα σας!

Pinakaspasxa2.jpg

Δεύτερη κότα

Μπορείτε να προσθέσετε μια δεύτερη κότα στο κοτέτσι σας πληρώνοντας 200 χρυσά. Εάν ταΐσετε και τις δύο κότες μπορείτε να διπλασιάσετε την παραγωγή των αυγών σας! Δύο κότες μπορούν να παράγουν το μέγιστο 24 αυγά την ώρα.

Πασχαλινή Αγορά

Easter 2.png

Easter 3.png

Όπως μπορείτε να δείτε υπάρχει πλήθος αντικειμένων που μπορούν να αγοραστούν χρησιμοποιώντας αυγά. Ο ακόλουθος πίνακας περιέχει μια λίστα για το τι υπάρχει και τις ιδιότητές τους.

Εικόνα Αξία Όνομα/Περιγραφή/Επίδραση
Culture1x.png 150 Eggs easter 2013.png 1 πόντο πολιτισμού: Λαμβάνετε 1 πόντο πολιτισμού.
Culture5x.png 600 Eggs easter 2013.png 5 πόντους πολιτισμού: Λαμβάνετε 5 πόντους πολιτισμού.
Easter Senses.png 80 Eggs easter 2013.png
ή
80 Featureicons02 2.08.png
Αυξημένες αισθήσεις:Μια υπερφυσική ενέργεια ρέει μέσα από τα όργανα των στρατευμάτων και τους επιτρέπει να αγωνιστούν με αυξημένες αισθήσεις κατά τις ακόλουθες ώρες.

Επίδραση: Θα λάβετε διπλούς πόντους μάχης κατά τη διάρκεια των επόμενων 12 ωρών σε όλες τις πόλεις σας.

(Η διάρκεια εξαρτάται από την ταχύτητα του κόσμου)

Myrmidons.png 40 Eggs easter 2013.png
ή
40 Featureicons02 2.08.png
Mυρμιδονική επίθεση: Ο Μυρμιδόνας βετεράνος επισκέπτεται την πόλη σας και μοιράζεται τα χρόνια εμπειρίας μάχης με τους πολεμιστές σας. Είναι ειδικός στο συντονισμό των επιθέσεων, αλλά έχει ελλείψεις στην άμυνα.

Eπίδραση: Οι μονάδες ξηράς σας θα κάνουν 10% περισσότερη ζημιά για τις επόμενες 12 ώρες, αλλά θα παλέψουν 10% πιο αδύναμα ως υπερασπιστές.
(Η διάρκεια εξαρτάται από την ταχύτητα του κόσμου)

Trojan.png 40 Eggs easter 2013.png
ή
40 Featureicons02 2.08.png
Τρωική άμυνα: Γίνεστε ένας ειδικός υπεράσπισης οχυρωμένων πόλεων. Μπορείτε να ορίσετε παγίδες γύρω από την πόλη και επιπλέον να τοποθετήσετε πολεμιστές στο τείχος της πόλης.

Eπίδραση: Για τις επόμενες 12 ώρες, το τείχος της πόλης λαμβάνει τις αξίες υπεράσπισης του σημερινού επιπέδου 1 και θα λάβετε επιπλέον 5 πολιτοφύλακες ανά επίπεδο φάρμας (μέχρι επίπεδο 25).
(Η διάρκεια εξαρτάται από την ταχύτητα του κόσμου)

Grass10x.png 15 Featureicons02 2.08.png 10 Χόρτα: Θα λάβετε 10 μονάδες από χόρτο για να τραφεί η κότα σας.
Worms10x.png 30 Featureicons02 2.08.png 10 Σκουλήκια: Θα λάβετε 10 μονάδες σκουλήκια να να τραφεί η κότα σας.
Grain10x.png 45 Featureicons02 2.08.png 10 Σιτάρι: Θα λάβετε 10 μονάδες σιτηρών για να τραφεί η κότα σας.
Favor150x.png 50 Eggs easter 2013.png
ή
50 Featureicons02 2.08.png
150 Θεική εύνοια:: Σας δίνεται 150 εύνοια. Η εύνοια είναι απαραίτητη για τη εξαπόλυση ξορκιών και την στρατολόγηση μυθικών μονάδων, μεταξύ άλλων.

(Η αγορά μπορεί να γίνει μία φορά κάθε 8 ώρες)

Happiness1x.png 35 Eggs easter 2013.png
ή
35 Featureicons02 2.08.png
Ευτυχία: Αυξάνει την παραγωγή ξύλου, πέτρας, και το ασήμι κατά 50% της αξίας της παραγωγής βάσης για 12 ώρες! Αυτό εφαρμόζεται στην τρέχουσα πόλη.
CotO1x.png 20 Eggs easter 2013.png
ή
20 Featureicons02 2.08.png
Κάλεσμα της Θάλασσας: Όλες οι παραγγελίες κατασκευών που ανατίθενται στο λιμάνι εντός των επόμενων 12 ωρών θα ολοκληρώνονται 100% πιο γρήγορα! Αυτό εφαρμόζεται στην τρέχουσα πόλη.
PopGrowth1x.png 20 Eggs easter 2013.png
ή
20 Featureicons02 2.08.png
Aύξηση πολιτισμού: Όλες οι εντολές στρατολόγησης του στρατώνα που εκδίδονται εντός των επόμενων 12 ωρών, ολοκληρώνονται 100% πιο γρήγορα! Αυτό εφαρμόζεται στην τρέχουσα πόλη.
Wood5000x.png 100 Eggs easter 2013.png
ή
100 Featureicons02 2.08.png
Ξύλο: Λαμβάνετε 5000 ξύλο. Χρειάζεστε τους πόρους για την επέκταση της πόλης σας και για την πρόσληψη μονάδων, μεταξύ άλλων.
Stone5000x.png 100 Eggs easter 2013.png
ή
100 Featureicons02 2.08.png
Πέτρα: Λαμβάνετε 5000 πέτρα.Χρειάζεστε τους πόρους για την επέκταση της πόλης σας και για την πρόσληψη μονάδων, μεταξύ άλλων.
Silver5000x.png 100 Eggs easter 2013.png
ή
100 Featureicons02 2.08.png
Ασημένια νομίσματα: Λαμβάνετε 5000 ασήμι.Χρειάζεστε τους πόρους για την επέκταση της πόλης σας και για την πρόσληψη μονάδων, μεταξύ άλλων.

Τα στοιχεία που αγοράζετε στο κατάστημα μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με τη νέα λειτουργία των αποθεμάτων.

Αντίστροφη μέτρηση

Το Πασχαλινό Γεγονός είναι διαθέσιμο μόνο για περιορισμένο χρόνο, από 01 Μαΐου μέχρι 12 Μαΐου, 2013. Το κοτέτσι θα κλείσει τέσσερις μέρες πριν το Κατάστημα. Ο χρόνος που απομένει είναι πάντα ορατός, εμφανιζόμενο ως αντίστροφη μέτρηση, κεντραρισμένη στην κορυφή του παραθύρου του Πασχαλινού Γεγονότος. Όταν η αντίστροφη μέτρηση του κοτετσιού τελειώσει, δεν θα είναι δυνατό να ταΐσετε την κότα σας πλέον. Θα ξοδέψει όλο το φαγητό που την έχετε ταΐσει και θα μπορείτε να αγοράσετε πράγματα από το Πασχαλινό Κατάστημα μέχρι το Κατάστημα να κλείσει στις 12 Μαΐου.