Από Wiki Grepolis GR
Αναθεώρηση ως προς 08:23, 3 Μαρτίου 2014 από τον Jbgt (Συζήτηση | συνεισφορές)
(διαφορά) ← Παλαιότερη αναθεώρηση | Τελευταία αναθεώρηση (διαφορά) | Νεότερη αναθεώρηση → (διαφορά)
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Πυρπολικό Πλοίο
Fireship 90x90.jpg
Πυρπολικό
Τα πυρπολικά είναι πλοία που χρησιμοποιούνται μόνο για την άμυνα· είναι η τελευταία γραμμή άμυνας και θα πολεμήσουν μετά την κανονική ναυτική μάχη. Τα Πυρπολικά δεν καταστρέφουν Αποικιακά Πλοία ή Μεταφορικά. Κάθε ένα Πυρπολικό καταστρέφει ένα αντίπαλο πολεμικό πλοίο και όταν το κάνει, καταστρέφεται και το ίδιο.
Πρέπει να ερευνήσετε την έρευνα "Πυρπολικό", η οποία διατίθεται στο επίπεδο 19 της Ακαδημίας. Απαιτείται Λιμάνι επιπέδου 1.
Ύλες - Πληθυσμός Στοιχεία
Wood.png: 500 Stone.png: 700 Silver.png: 150 Pop.png: 8
Χωρητικότητα: 0 Speed.png: 5 Attboat.png: 20 Def.png: 1

Η ταχύτητα της μονάδας δίδεται για Κόσμους με ταχύτητα 1 (δηλ. μία μονάδα που εμφανίζεται εδώ με ταχύτητα 15, σε Κόσμο με ταχύτητα 2, θα έχει ταχύτητα 30!).

Περιγραφή

Τα Πυρπολικά είναι φλεγόμενα πλοία που προσεγγίσουν το θύμα τους και του μεταδίδουν την φωτιά. Μόνο ο αμυνόμενος μπορεί να χρησιμοποιήσει Πυρπολικά. Κατά την επίθεσή του το Πυρπολικό καταστρέφει ένα εχθρικό πλοίο και καταστρέφεται και το ίδιο κατά την διαδικασία αυτή. Είναι πολύ αργά και συχνά πλαισιώνουν τις Διήρεις για υποστήριξη.

Τα Πυρπολικά είναι η τελευταία γραμμή άμυνας και θα αμυνθούν μόνο εφόσον απαιτείται. Αν έχετε Διήρεις μαζί με Πυρπολικά, τότε οι Διήρεις θα χρησιμοποιηθούν πρώτα και μόνο όταν θα βυθιστούν όλες, θα μπουν στη μάχη τα πυρπολικά.

Τα Πυρπολικά δεν βυθίζουν Μεταφορικά Πλοία, Γρήγορα Μεταφορικά, Αποικιακά Πλοία ή Ύδρες. Τα Πυρπολικά μπορούν αν καταστρέψουν μόνο Διήρεις, Τριήρεις και Πλοία Φάρους.

Μόνο για Κόσμους με σύστημα Κατάκτησης την Πολιορκία:
Τα Πυρπολικά κάποιες φορές χρησιμοποιούνται στους Κόσμους με Πολιορκία, γιατί μπορούν να αποσταλούν σε μία επίθεση που περιέχει και Αποικιακό Πλοίο. Αμυνόμενο μιας κατάκτησης, τα Πυρπολικά δεν προστατεύουν το Αποικιακό, καθώς μπαίνουν στην μάχη όταν όλες οι άλλες ναυτικές μονάδες (και το αποικιακό) έχουν βυθιστεί.